MÜSİAD OTOMOTİV SEKTÖR KURULU'NDAN NTB'YE ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkez Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu Başkanı İsmail Altın ve Beraberindeki Heyet Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti

MÜSİAD Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu Başkanı İsmail Altın'ın Nevşehir Ticaret Borsası ziyaretine, Başkan Vekili Zeliha Kurt, Başkan Yardımcıları Cumali Akdağ, Abdurrahman Karaahmetoğlu, Fevzi Ekincioğlu, Murat Gençer, MÜSİAD Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu Üyeleri Lokman Demirbaş, Ayhan Dengiz, Yücel Yıldızhan, Faruk Kemal Kaplan ve MÜSİAD Nevşehir Temsilcisi Ahmet Çakır eşlik ettiler.

Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu Başkanı İsmail Altın ve beraberindeki heyet tarafından Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile güncel konular üzerine istişarelerde bulunuldu. 

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Genel Sekreteri Uslu Tombalak'ın da eşlik ettiği ziyaretin devamında Borsa Başkanı Salaş, MÜSİAD heyetine, Nevşehir Ticaret Borsası ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MÜSİAD Otomotiv ve Ulaşım Araçları Sektör Kurulu bölge toplantısı için geldikleri Nevşehir'de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmail Altın, Borsa Başkanı Salaş'a ev sahipliği için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NTB Başkanı İbrahim Salaş, Ulaşım Araçları Sektör Kurulu Başkanı Sayın İsmail Altın ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerle gerçekleşen ziyaret günün anısına hediye takdimi, fotoğraf çekimi ve iyi dilek temennilerle son buldu.