uluer
MADO

KGK NEVŞEHİR İL TEMSİLCİSİ BAŞER'DEN KINAMA

Nevşehir 09.06.2024 - 00:31, Güncelleme: 09.06.2024 - 00:31
 

KGK NEVŞEHİR İL TEMSİLCİSİ BAŞER'DEN KINAMA

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl temsilcisi Muammer Başer YKS sınavında gazetecilere karşı sergilediği tavır nedeniyle görevli memuru kınadı.

Başer açıklamasında; ''Amacı sadece haber yapmak be halkı bilgilendirmek olan gazeteci arkadaşımız Alpaslan Körükçü, üniversite sınavına girin öğrencileri takip etmek ve çekim yapmak İçin endüstri meslek lisesinin bahçesinde bulunduğu sırada Nevşehir Hacıbektaş Veli üniversitesinde bina sorumlusu olarak görev yapan zat, gazeteci arkadaşımıza gelerek dışarı çıkmasını ve haber yapmasını engellemiştir. Devletin vermiş olduğu basın kartını gösterdiği halde yine kabul etmeyip polis nezaretinde bahçe dışına çıkarılmasını sağlamıştır.  Haber yapmaktan başka hiçbir art niyetinin olmadığı gazeteci arkadaşımıza yapılan bu uygulamayı şiddetle kınıyor, bu tür görevlilerin böyle boş işlerle uğraşmak yerine üniversitedeki kendi öğrencilerine daha kaliteli ders vermeye çalışmasını söylüyor arkadaşımızdan üniverslte nezdinde özür dilemeye bekliyoruz.'' dedi. Muammer Başer  Küresel Gazeteciler Konseyi  Nevşehir il Temsilcisi
Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir İl temsilcisi Muammer Başer YKS sınavında gazetecilere karşı sergilediği tavır nedeniyle görevli memuru kınadı.

Başer açıklamasında; ''Amacı sadece haber yapmak be halkı bilgilendirmek olan gazeteci arkadaşımız Alpaslan Körükçü, üniversite sınavına girin öğrencileri takip etmek ve çekim yapmak İçin endüstri meslek lisesinin bahçesinde bulunduğu sırada Nevşehir Hacıbektaş Veli üniversitesinde bina sorumlusu olarak görev yapan zat, gazeteci arkadaşımıza gelerek dışarı çıkmasını ve haber yapmasını engellemiştir.
Devletin vermiş olduğu basın kartını gösterdiği halde yine kabul etmeyip polis nezaretinde bahçe dışına çıkarılmasını sağlamıştır. 
Haber yapmaktan başka hiçbir art niyetinin olmadığı gazeteci arkadaşımıza yapılan bu uygulamayı şiddetle kınıyor, bu tür görevlilerin böyle boş işlerle uğraşmak yerine üniversitedeki kendi öğrencilerine daha kaliteli ders vermeye çalışmasını söylüyor arkadaşımızdan üniverslte nezdinde özür dilemeye bekliyoruz.'' dedi.

Muammer Başer 
Küresel Gazeteciler Konseyi 
Nevşehir il Temsilcisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.