MADO

KÜLTÜR SANAT AKADEMİSİ’NDE KURS KAYITLARI BAŞLADI

İlçe Haberleri 03.07.2024 - 15:15, Güncelleme: 03.07.2024 - 15:15
 

KÜLTÜR SANAT AKADEMİSİ’NDE KURS KAYITLARI BAŞLADI

Ürgüp Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik açılacak kurslar için kayıtlar başladı.

Ürgüp Belediyesi’nin Haziran Ayı Olağanüstü Meclis kararında alınan kararla belirlenen tarifeye göre yetişkinler için 1.000 TL, Çocuklar için 750 TL aylık bedelle açılan kurslar Altı Kapılı Türbe Yanındaki belediyenin kullanımındaki merkezde açılacak. Başvuruları online olarak http://akademi.urgup.bel.tr/ adresinden alınan akademide alanında uzman eğitmenler tarafından eğitimler verilecek. Ürgüp Belediyesi Eğitim Çalışma Grubu tarafından kurulan merkezde, “ Kültür ve Sanat Akademisi” altında ilk etapta, yetişkinler için halk dansları, koro, ritim, zumba ve yoga, çocuklar için halk dansları, koro ve ritim branşlarında yeteneklerini geliştirmek isteyenler için kurslar oluşturuldu. Kursların talebe göre hızlıca çeşitlendirileceği belirtilen açıklamada Tiyatro ve Edebiyat kulüplerinin kurulması, çocuklar için satranç ve yetişkinler için İngilizce ve resim sınıflarının açılmasının hedeflendiği belirtildi. Eğitim çalışma grubunun üstün gayretleri için teşekkür eden Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, akademinin çalışmalarında başarılar dileyerek başvuruların ardından eğitimlerin belirli bir seviyeye gelmesinden sonra “Askıda Sanat” Projesi ile yetenekli çocukların burs ile eğitim almalarını sağlayacaklarını ifade etti.  
Ürgüp Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik açılacak kurslar için kayıtlar başladı.

Ürgüp Belediyesi’nin Haziran Ayı Olağanüstü Meclis kararında alınan kararla belirlenen tarifeye göre yetişkinler için 1.000 TL, Çocuklar için 750 TL aylık bedelle açılan kurslar Altı Kapılı Türbe Yanındaki belediyenin kullanımındaki merkezde açılacak.

Başvuruları online olarak http://akademi.urgup.bel.tr/ adresinden alınan akademide alanında uzman eğitmenler tarafından eğitimler verilecek.

Ürgüp Belediyesi Eğitim Çalışma Grubu tarafından kurulan merkezde, “ Kültür ve Sanat Akademisi” altında ilk etapta, yetişkinler için halk dansları, koro, ritim, zumba ve yoga, çocuklar için halk dansları, koro ve ritim branşlarında yeteneklerini geliştirmek isteyenler için kurslar oluşturuldu. Kursların talebe göre hızlıca çeşitlendirileceği belirtilen açıklamada Tiyatro ve Edebiyat kulüplerinin kurulması, çocuklar için satranç ve yetişkinler için İngilizce ve resim sınıflarının açılmasının hedeflendiği belirtildi.

Eğitim çalışma grubunun üstün gayretleri için teşekkür eden Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, akademinin çalışmalarında başarılar dileyerek başvuruların ardından eğitimlerin belirli bir seviyeye gelmesinden sonra “Askıda Sanat” Projesi ile yetenekli çocukların burs ile eğitim almalarını sağlayacaklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.