uluer
MADO

İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 23.07.2024 - 16:24, Güncelleme: 23.07.2024 - 16:24
 

İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Nevşehir Valiliği Koordinesinde 2024 yılı 3. dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Bugün saat 14.00’da Konferans salonunda başlayan toplantıya Nevşehir Vali Yardımcısı Haluk Sezen, Vali Yardımcıları, Belediye Başkanları, Kurum Amirleri ve STK Temsilcileri katılım sağladı. Vali Yardımcısı Haluk Sezenl’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Nevşehir’e yapılacak projeler ve son durumları hakkında kurum temsilcilerin sunumu gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Haluk Sezen, yapmış olduğu konuşmasında, “İl Koordinasyon Kurulu Toplantıları Ocak, Nisan, Temmuz ve Ekim aylarında olmak üzere yılda 4 kere yapılmaktadır. 2024 yılına ilişkin Koordinasyon Kurulu toplantı takvimine göre; İlimizde yapılan 2024 yatırımlarını değerlendirmek üzere, İlimiz Koordinasyon Kurulu 3. Toplantısını icra etmek için toplanmış bulunuyoruz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, toplantımızın başarılı geçmesini temenni ediyorum. Toplantımız; yatırımların hızlanarak devam edeceği bir dönemin öncesinde, geçmiş dönem yatırımlarını analiz etmek aksaklıkları tespit edip gidermek ve yeni yatırmaların sorunsuz şekilde icra edilmesini sağlamak için yapılmaktadır. Bu açıdan dönem içinde karşılaşılacak muhtemel aksaklıkların ve koordinasyonu gerektiren konuların yatırımcı kuruluşlarımızca bugün burada dile getirilerek önlem alınması gerekmektedir. Il Koordinasyon Kurulunun Değerli Üyeleri, 2024 yılı itibarıyla İlimiz genelinde toplam 157 proje bulunduğu görülmektedir. Bu projelerden 19'u tamamlanmış, 68'i devam etmekte, 23 proje ihale aşamasında, 47 projeye hiç başlanamamıştır. Projelerin toplam parasal tutarı 16 milyar 66 milyon 354 bin 733 TL dir. Önceki yıllar da 2 milyar 345 milyon 561 bin 478 TL harcanmış, yılı ödeneği 1 milyar 721 milyon 337 bin 193 TL olup dönem sonu harcaması ise 579 milyon 558 bin 227 TL olarak gerçekleşmiştir. Yeni bir yatırım dönemine başlarken öncelikle kuruluşlarımızın yürütecekleri projelerle ilgili tüm kesimlerle gerekli koordinasyonu sağlayarak işe başlamaları önem arz etmektedir. Yıl içinde yürütülecek çalışmalara ilişkin ayrıntılı planların hazırlanarak karşılaşılabilecek menfi durumlara göre analizler yapılması ve alternatifler oluşturulması son derece önemlidir. Yatırımcı kuruluş temsilcilerimiz, ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları ile işbirliği halinde olmalı ve bilgi alışverişinde bulunmalıdırlar. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, toplantımızın başarılı geçmesini temenni ediyorum.”dedi Vali Yardımcısı Haluk Sezen’in konuşmasından sonra Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri yapımı devam eden ve biten projeler hakkında bilgiler verdi.
Nevşehir Valiliği Koordinesinde 2024 yılı 3. dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Bugün saat 14.00’da Konferans salonunda başlayan toplantıya Nevşehir Vali Yardımcısı Haluk Sezen, Vali Yardımcıları, Belediye Başkanları, Kurum Amirleri ve STK Temsilcileri katılım sağladı.
Vali Yardımcısı Haluk Sezenl’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Nevşehir’e yapılacak projeler ve son durumları hakkında kurum temsilcilerin sunumu gerçekleştirdi.
Vali Yardımcısı Haluk Sezen, yapmış olduğu konuşmasında, “İl Koordinasyon Kurulu Toplantıları Ocak, Nisan, Temmuz ve Ekim aylarında olmak üzere yılda 4 kere yapılmaktadır. 2024 yılına ilişkin Koordinasyon Kurulu toplantı takvimine göre; İlimizde yapılan 2024 yatırımlarını değerlendirmek üzere, İlimiz Koordinasyon Kurulu 3. Toplantısını icra etmek için toplanmış bulunuyoruz.
Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, toplantımızın başarılı geçmesini temenni ediyorum.
Toplantımız; yatırımların hızlanarak devam edeceği bir dönemin öncesinde, geçmiş dönem yatırımlarını analiz etmek aksaklıkları tespit edip gidermek ve yeni yatırmaların sorunsuz şekilde icra edilmesini sağlamak için yapılmaktadır. Bu açıdan dönem içinde karşılaşılacak muhtemel aksaklıkların ve koordinasyonu gerektiren konuların yatırımcı kuruluşlarımızca bugün burada dile getirilerek önlem alınması gerekmektedir.

Il Koordinasyon Kurulunun Değerli Üyeleri,
2024 yılı itibarıyla İlimiz genelinde toplam 157 proje bulunduğu görülmektedir. Bu projelerden 19'u tamamlanmış, 68'i devam etmekte, 23 proje ihale aşamasında, 47 projeye hiç başlanamamıştır.
Projelerin toplam parasal tutarı 16 milyar 66 milyon 354 bin 733 TL dir. Önceki yıllar da 2 milyar 345 milyon 561 bin 478 TL harcanmış, yılı ödeneği 1 milyar 721 milyon 337 bin 193 TL olup dönem sonu harcaması ise 579 milyon 558 bin 227 TL olarak gerçekleşmiştir.
Yeni bir yatırım dönemine başlarken öncelikle kuruluşlarımızın yürütecekleri projelerle ilgili tüm kesimlerle gerekli koordinasyonu sağlayarak işe başlamaları önem arz etmektedir. Yıl içinde yürütülecek çalışmalara ilişkin ayrıntılı planların hazırlanarak karşılaşılabilecek menfi durumlara göre analizler yapılması ve alternatifler oluşturulması son derece önemlidir.
Yatırımcı kuruluş temsilcilerimiz, ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları ile işbirliği halinde olmalı ve bilgi alışverişinde bulunmalıdırlar.
Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, toplantımızın başarılı geçmesini temenni ediyorum.”dedi
Vali Yardımcısı Haluk Sezen’in konuşmasından sonra Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri yapımı devam eden ve biten projeler hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.