uluer
MADO

ZAMANI GELDİ SORUYORUZ

Nevşehir 12.08.2024 - 18:07, Güncelleme: 12.08.2024 - 18:07
 

ZAMANI GELDİ SORUYORUZ

Kapadokya Hastanesi'ne soruyoruz.

Bu baca nedir? 15 yıldan beri olmayan bu bacayı bugün ne için kullanıyorsunuz?  İnternet sitemizin ihbar hattına bu konuyla ilgili birçok telefon gelmekte. Yaptığımız araştırmada ameliyathane ve servislerde kullanılan plastik türü malzeme steril oluyormuş, bu malzemeler de steril etmek için kullanmış olduğunuz ilacın kokusunu dışarı vermek için mi bu bacayı koydunuz, peki bu ilaç yasal mıdır? Bu baca eğer ki kullanmış olduğunuz ilacın kokusunu dışları atmak için yapılmışsa hemen yanı başınızda öğrenci yurdu bulunmaktadır, bu çıkan gazın öğrenci yurduna zararı olabileceğini düşünyor musunuz? Hastanenin başhekimliğinden bu konuları kapsayan genel bir açıklamayı 19 Ağustos’a tarihine kadar ister yazılı ister nehabernevsehirmail.com mail adresimize göndermenizi bekliyoruz. Cevap vermediğiniz takdir de elimizdeki bilgileri 20 ağustostaki hastanenize gelecek olan heyetten mi soralım yoksa siz cevap verir misiniz?    
Kapadokya Hastanesi'ne soruyoruz.

Bu baca nedir?

15 yıldan beri olmayan bu bacayı bugün ne için kullanıyorsunuz?

 İnternet sitemizin ihbar hattına bu konuyla ilgili birçok telefon gelmekte.

Yaptığımız araştırmada ameliyathane ve servislerde kullanılan plastik türü malzeme steril oluyormuş, bu malzemeler de steril etmek için kullanmış olduğunuz ilacın kokusunu dışarı vermek için mi bu bacayı koydunuz, peki bu ilaç yasal mıdır?

Bu baca eğer ki kullanmış olduğunuz ilacın kokusunu dışları atmak için yapılmışsa hemen yanı başınızda öğrenci yurdu bulunmaktadır, bu çıkan gazın öğrenci yurduna zararı olabileceğini düşünyor musunuz?

Hastanenin başhekimliğinden bu konuları kapsayan genel bir açıklamayı 19 Ağustos’a tarihine kadar ister yazılı ister nehabernevsehirmail.com mail adresimize göndermenizi bekliyoruz.

Cevap vermediğiniz takdir de elimizdeki bilgileri 20 ağustostaki hastanenize gelecek olan heyetten mi soralım yoksa siz cevap verir misiniz?

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.