uluer
MADO

LAAAAA Bİ GİDİN YAVVVV !...

Nevşehir 25.09.2024 - 08:58, Güncelleme: 25.09.2024 - 08:58
 

LAAAAA Bİ GİDİN YAVVVV !...

Biraz önce CNN de bir fragman geçti önceden de yayınlandı mı bilmiyorum, ama ben bugün 24.09.2024 saat 20.30 itibariyle yeni gördüm.

  Biraz önce CNN de bir fragman geçti önceden de yayınlandı mı  bilmiyorum, ama ben bugün 24.09.2024 saat 20.30 itibariyle yeni  gördüm. Kanal D de yayınlanan yeni dizi ile ilgili olarak ; Fragman şöyle idi ; Güzel aşklar diyarı dizisi Nevşehir de çekiliyor. Bu dizi Kapadokya bölgesine çok ciddi katkılar sağlayacak. Bölge halkı çok heyecanlı,  dizinin çekimleri davam ediyor. ( Birkaç bölge insanı konuşuyor; Şöyle heyecanlıyız falan filan. ( Bir otel görevlisi ; Ekip bizim otel de kalıyor biz de çok mutluyuz) Meşhur oyuncu (!) Meltem Cumbul, şöyle uçuyor ,böyle kaçıyor. Ünlü yönetmen (!) Mahsun Kırmızıgül ,şöyle atlıyor,böyle  zıplıyor,  falan filan. Fragmanın ana teması bu ,dizi güya  iyi ki Nevşehir de, yani Kapadokya da çekilmiş miş. Nasıl da insanlar mutlu olmuş. Bölgeye nasıl bir katkı sağlanmış aklınız hayaliniz durur muş. Ana tema bu. Haaa bu arada Fulya Öztürk de bir şeyler anlattı garibim. Gerçekten bilmiyorum ,bu fragman eski mi ,yeni mi. İnşallah alelacele hazırlanmış yeni bir fragmandır. Eğer öyle ise,  şu birkaç gündür sosyal medyada koyulan tepkinin neticesi  ile  ilişkilendiririm. Eğer eski bir fragman ise bu daha da kötü ,bunlar külliyen yalancı. Hem bölgenin reklamını yapıyorum diyeceksin, hem de ,bölgeye balta vuracaksın. Bırak Nevşehir’i tanıtmayı ,başka bir vilayete özel yalakalık yapacaksın. Laaa bi gidin yav. Bu , Mahsun kişisini zaten sevmezdim.   Dün tesadüf gördüm ,Show Tv de Siyah Kalp di adı sanırım. Tekrarına baktım gece ,denk geldi. Bu yukarıda bahsettiğim diziden, konusunu bilmiyorum ama, en az 10 kat çok daha Kapadokya’yı  ve Nevşehir’i anlatan sahneler var. Balon sahneleri ,dronla çekilmiş peri bacaları sahneleri, daha bir sürü ilginç görüntüler. Konusunu, oyuncu kadrosunu bilmem, çok da izlemem ama ,gel buralarda dizi çek ,ekmeğini ye, ondan sonra da kötülük yap. Laaaa bi gidin yavvvv.   Yıllar önce ,adam gibi bölgede çekilen, Asmalı Konak dizisinden ,10/15 yıl ekmek yedi bu esnaf ,hala konağı ziyaret edenler var. Hiç unutmam, bölge halkı canla başla o diziye yardımcı olmuştu. Birkaç tanıdığım o dönem de dizi için emanet arabalarını vermişlerdi. Her neyse  ; Sonuçta , Güzel Aşklar Diyarı dizisi ilgilileri,derhal bölge halkından özür dilemelidir. Hatta ana haber bültenin de “biz bi bekmez yidik, özür dilerik” demelidir Nevşehir ağzıyla ,biraz olsun sevimli olurlardı. Eğer bu fragman eski ise bunlar gerçekten yalancı ,soytarıdır. Eğer bu fragman yeni ise , gücünüzün farkına varın. Hatta sürekli yazın, çizin üstüne gidin ki ,yanlış yollarından dönsünler. Hülasa kara kalp mi , siyah kalp mi dizisi buna 10 basar. Başınızı ağrıttım , kusura bakmayın ben havaalanı sahnesini görünce, ilk işim hemen Facebook da tepkimi koymak oldu. Bu arada tepki gösteren bütün dostlara da buradan yürek dolusu selam olsun. Bekleme de ve dinleme de kalanlar da ,kendileri bilirler. Allah’a emanet olun . Kalın sağlıcakla        
Biraz önce CNN de bir fragman geçti önceden de yayınlandı mı bilmiyorum, ama ben bugün 24.09.2024 saat 20.30 itibariyle yeni gördüm.

 

Biraz önce CNN de bir fragman geçti önceden de yayınlandı mı  bilmiyorum, ama ben bugün 24.09.2024 saat 20.30 itibariyle yeni  gördüm.

Kanal D de yayınlanan yeni dizi ile ilgili olarak ;

Fragman şöyle idi ; Güzel aşklar diyarı dizisi Nevşehir de çekiliyor. Bu dizi Kapadokya bölgesine çok ciddi katkılar sağlayacak.

Bölge halkı çok heyecanlı,  dizinin çekimleri davam ediyor.

( Birkaç bölge insanı konuşuyor; Şöyle heyecanlıyız falan filan.

( Bir otel görevlisi ; Ekip bizim otel de kalıyor biz de çok mutluyuz)

Meşhur oyuncu (!) Meltem Cumbul, şöyle uçuyor ,böyle kaçıyor.

Ünlü yönetmen (!) Mahsun Kırmızıgül ,şöyle atlıyor,böyle  zıplıyor,  falan filan.

Fragmanın ana teması bu ,dizi güya  iyi ki Nevşehir de, yani Kapadokya da çekilmiş miş. Nasıl da insanlar mutlu olmuş.

Bölgeye nasıl bir katkı sağlanmış aklınız hayaliniz durur muş.

Ana tema bu. Haaa bu arada Fulya Öztürk de bir şeyler anlattı garibim.

Gerçekten bilmiyorum ,bu fragman eski mi ,yeni mi.

İnşallah alelacele hazırlanmış yeni bir fragmandır. Eğer öyle ise,  şu birkaç gündür sosyal medyada koyulan tepkinin neticesi  ile  ilişkilendiririm.

Eğer eski bir fragman ise bu daha da kötü ,bunlar külliyen yalancı.

Hem bölgenin reklamını yapıyorum diyeceksin, hem de ,bölgeye balta vuracaksın.

Bırak Nevşehir’i tanıtmayı ,başka bir vilayete özel yalakalık yapacaksın.

Laaa bi gidin yav.

Bu , Mahsun kişisini zaten sevmezdim.

 

Dün tesadüf gördüm ,Show Tv de Siyah Kalp di adı sanırım. Tekrarına baktım gece ,denk geldi.

Bu yukarıda bahsettiğim diziden, konusunu bilmiyorum ama, en az 10 kat çok daha Kapadokya’yı  ve Nevşehir’i anlatan sahneler var.

Balon sahneleri ,dronla çekilmiş peri bacaları sahneleri, daha bir sürü ilginç görüntüler.

Konusunu, oyuncu kadrosunu bilmem, çok da izlemem ama ,gel buralarda dizi çek ,ekmeğini ye, ondan sonra da kötülük yap.

Laaaa bi gidin yavvvv.

 

Yıllar önce ,adam gibi bölgede çekilen, Asmalı Konak dizisinden ,10/15 yıl ekmek yedi bu esnaf ,hala konağı ziyaret edenler var.

Hiç unutmam, bölge halkı canla başla o diziye yardımcı olmuştu. Birkaç tanıdığım o dönem de dizi için emanet arabalarını vermişlerdi.

Her neyse  ; Sonuçta , Güzel Aşklar Diyarı dizisi ilgilileri,derhal bölge halkından özür dilemelidir.
Hatta ana haber bültenin de “biz bi bekmez yidik, özür dilerik” demelidir Nevşehir ağzıyla ,biraz olsun sevimli olurlardı.

Eğer bu fragman eski ise bunlar gerçekten yalancı ,soytarıdır.

Eğer bu fragman yeni ise , gücünüzün farkına varın.

Hatta sürekli yazın, çizin üstüne gidin ki ,yanlış yollarından dönsünler.

Hülasa kara kalp mi , siyah kalp mi dizisi buna 10 basar.

Başınızı ağrıttım , kusura bakmayın ben havaalanı sahnesini görünce, ilk işim hemen Facebook da tepkimi koymak oldu. Bu arada tepki gösteren bütün dostlara da buradan yürek dolusu selam olsun.

Bekleme de ve dinleme de kalanlar da ,kendileri bilirler.

Allah’a emanet olun . Kalın sağlıcakla

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.