uluer
MADO

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAZICI, BAŞKAN SALAŞ'I ZİYARET ETTİ

Nevşehir 26.09.2024 - 17:01, Güncelleme: 26.09.2024 - 17:01
 

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAZICI, BAŞKAN SALAŞ'I ZİYARET ETTİ

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette mesleki eğitim konularında istişarede bulunuldu. Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, kentin eğitim açısından daha iyi noktaları hak ettiğini, başarı çıtasını yukarılara taşımak için büyük gayret sarf ettiklerini ifade etti. Nevşehir'de 59 bin 581 öğrenci ile yeni eğitim ve öğretim yılına başladıklarını ifade eden Yazıcı, “Ben oturmayı seven bir bürokrat değilim. Göreve gelir gelmez kısa sürede Nevşehir’deki pek çok bölgeyi, eğitim kurumlarını gezdim, inceledim. Eğitimle alakalı sorunların çözümü noktasında diğer kurumlarla, sizin gibi sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket etmekten memnuniyet duyarız” diye konuştu. Nevşehir Ticaret Borsası'nın ilimizde eğitime önemli destekler verdiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, eğitime katkılarından dolayı Başkan Salaş'a teşekkür etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise, ziyaretlerinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'ya teşekkür ederek, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu.  Borsa olarak paydaş kurum ve kuruluşlarla istişare ve işbirliği kültürünü önemsediklerini ifade eden Başkan Salaş, "Nevşehir Ticaret Borsamız kentimizi ilgilendiren her konuda duyarlıdır. Nevşehir’in çıkarları, gelişimi, hak ettiği noktada yer alması için çaba sarf ediyoruz. Bir yandan da üyelerimizin ekonomik ve sosyal yaşamına katkı sunacak çalışmalar içindeyiz " dedi. Eğitimin önemine vurgu yapan Borsa Başkanı İbrahim Salaş, “NTB olarak biz de bu konuda son derece duyarlıyız. Eğitimle ilgili sorunların çözümü noktasında üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz, İmkanlarımız dahilinde bundan sonrada desteklerimiz sürecek" dedi.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette mesleki eğitim konularında istişarede bulunuldu.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, kentin eğitim açısından daha iyi noktaları hak ettiğini, başarı çıtasını yukarılara taşımak için büyük gayret sarf ettiklerini ifade etti.

Nevşehir'de 59 bin 581 öğrenci ile yeni eğitim ve öğretim yılına başladıklarını ifade eden Yazıcı, “Ben oturmayı seven bir bürokrat değilim. Göreve gelir gelmez kısa sürede Nevşehir’deki pek çok bölgeyi, eğitim kurumlarını gezdim, inceledim. Eğitimle alakalı sorunların çözümü noktasında diğer kurumlarla, sizin gibi sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket etmekten memnuniyet duyarız” diye konuştu.

Nevşehir Ticaret Borsası'nın ilimizde eğitime önemli destekler verdiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, eğitime katkılarından dolayı Başkan Salaş'a teşekkür etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise, ziyaretlerinden dolayı Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı'ya teşekkür ederek, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu. 

Borsa olarak paydaş kurum ve kuruluşlarla istişare ve işbirliği kültürünü önemsediklerini ifade eden Başkan Salaş, "Nevşehir Ticaret Borsamız kentimizi ilgilendiren her konuda duyarlıdır. Nevşehir’in çıkarları, gelişimi, hak ettiği noktada yer alması için çaba sarf ediyoruz. Bir yandan da üyelerimizin ekonomik ve sosyal yaşamına katkı sunacak çalışmalar içindeyiz " dedi.

Eğitimin önemine vurgu yapan Borsa Başkanı İbrahim Salaş, “ NTB olarak biz de bu konuda son derece duyarlıyız. Eğitimle ilgili sorunların çözümü noktasında üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz, İmkanlarımız dahilinde bundan sonrada desteklerimiz sürecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.