uluer
MADO

KURALAR ÇEKİLDİ, ÇALIŞACAK 90 KİŞİ BELLİ OLDU

Gündem 01.10.2024 - 13:06, Güncelleme: 02.10.2024 - 11:59
 

KURALAR ÇEKİLDİ, ÇALIŞACAK 90 KİŞİ BELLİ OLDU

Nevşehir İŞKUR tarafından, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Öğrenci Yurtlarında çalıştırılmak üzere alınacak olan 90 kişi belli oldu.

İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında  Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Öğrenci Yurtlarında çalıştırılmak üzere kadın ve erkek 90 temizlik personeli için bugün kuralar çekildi. Toplamda  202 başvuru yapıldı.  Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir,   Nevşehir 6. Noter Başkatibi İbrahim Özsoy tarafından çekilen kuralarla belirlendi.  MERKEZ; Bayan;  Serpil Karaca, Havva Tosun, Esra Ünlü, Dilek Karanfil,  Havva Yılmaz, Günay Uskal, Ebru Güney, Kerime Arık, Nimet Akgül, Songül Dirlikli, Zeynep Manav, Sadet Yavuz, Ayşe Aydın, Zekiye Ak, Fatma Bilgiç, Türkan Avcı, Besime Karalar, Münevverler Öztürk,  Beyza Evyapan, Leyla Öztürk, Zeynep Uğur, Gönül Çubuk, Esin Say, Safiye Geçici, Zahide Solak, Sevim Demir, Ayşe Subaşı, Dönsel Gözel, Esra Sertaş, Gülbahar Duran, Hacer Terzi, Fatma Arıbeniz, Havva Başkay, Elif Civelek, Ayşe Yüksel, Ayfer Açıkalın, Rabia Nur Oruç, Ayşe Çeri, Candan Bilen, Beyza Şahin, Zehra Özgen ve Serpil Eroğul. Erkek; Durmuş Kaynar, Can Kafalı, Metrhan Karay, Gökhan Yücel, Hüseyin Aydın, Serdar Cengiz, Yiğit Baki, Ersen Gönenir, Hüseyin Tulumbacı, Murat Gör, Mustafa Akbaş, Erhan Çiftçi, Levent Eraslan, Emrah Bayazıt, Samet Can Dinçer, Semih Uz, Ümit keskin ve Mehmet Çeviker. KOZAKLI; Aybüke Ter, Gönül Açıkgöz, Gamze Ferah, Fatma Çetin, Naxik Yüksel, Tülay Coşkun, Canan Yılmaz Ve Dudu Çetin. Avanos; Çiğdem Ateş ve Ceylan Akbaş. ÜRGÜP; Gülnihal alan, Enes Lale, hasan kürkçü,  Merve Tanrıverdi, Özkan Taşkın, Safiye Şimşek ve Fatma Çakır Özer.
Nevşehir İŞKUR tarafından, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Öğrenci Yurtlarında çalıştırılmak üzere alınacak olan 90 kişi belli oldu.

İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında  Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Öğrenci Yurtlarında çalıştırılmak üzere kadın ve erkek 90 temizlik personeli için bugün kuralar çekildi. Toplamda  202 başvuru yapıldı.  Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir,    Nevşehir 6. Noter Başkatibi İbrahim Özsoy tarafından çekilen kuralarla belirlendi. 

MERKEZ;


Bayan;  Serpil Karaca, Havva Tosun, Esra Ünlü, Dilek Karanfil,  Havva Yılmaz, Günay Uskal, Ebru Güney, Kerime Arık, Nimet Akgül, Songül Dirlikli, Zeynep Manav, Sadet Yavuz, Ayşe Aydın, Zekiye Ak, Fatma Bilgiç, Türkan Avcı, Besime Karalar, Münevverler Öztürk,  Beyza Evyapan, Leyla Öztürk, Zeynep Uğur, Gönül Çubuk, Esin Say, Safiye Geçici, Zahide Solak, Sevim Demir, Ayşe Subaşı, Dönsel Gözel, Esra Sertaş, Gülbahar Duran, Hacer Terzi, Fatma Arıbeniz, Havva Başkay, Elif Civelek, Ayşe Yüksel, Ayfer Açıkalın, Rabia Nur Oruç, Ayşe Çeri, Candan Bilen, Beyza Şahin, Zehra Özgen ve Serpil Eroğul.

Erkek; Durmuş Kaynar, Can Kafalı, Metrhan Karay, Gökhan Yücel, Hüseyin Aydın, Serdar Cengiz, Yiğit Baki, Ersen Gönenir, Hüseyin Tulumbacı, Murat Gör, Mustafa Akbaş, Erhan Çiftçi, Levent Eraslan, Emrah Bayazıt, Samet Can Dinçer, Semih Uz, Ümit keskin ve Mehmet Çeviker.


KOZAKLI;


Aybüke Ter, Gönül Açıkgöz, Gamze Ferah, Fatma Çetin, Naxik Yüksel, Tülay Coşkun, Canan Yılmaz Ve Dudu Çetin.

Avanos;

Çiğdem Ateş ve Ceylan Akbaş.

ÜRGÜP;

Gülnihal alan, Enes Lale, hasan kürkçü,  Merve Tanrıverdi, Özkan Taşkın, Safiye Şimşek ve Fatma Çakır Özer.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.