uluer
MADO

ÖZEL KARDELEN FEN LİSESİ MATEMATİK ŞAMPİYONU OLDU!

Eğitim 04.10.2024 - 16:08, Güncelleme: 04.10.2024 - 16:08
 

ÖZEL KARDELEN FEN LİSESİ MATEMATİK ŞAMPİYONU OLDU!

“International Conference on Mathematics and Mathematics Education (ICMME-2024)” ismiyle Matematikçiler Derneği tarafından Liseler Arası Matematik Yarışmasında Özel Kardelen Fen Lisesi iki turun ikisini de 1. tamamlayarak çifte şampiyon oldu!

Matematikçiler Derneği (MATDER) tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve  Kapadokya Üniversitesi iştirakiyle merhum Prof. Dr. Alev ALATLI anısına  'Kapadokya'da Matematik' temasıyla 13 ülkeden onlarca akademisyenin katılmıyla ICMME-2024 (uluslararası matematik ve matematik olimpiyatları sempozyumu) bünyesinde gerçekleşen liseler arası matematik yarışmasının 1.si Özel Kardelen Fen Lisesi oldu. Kardelen Koleji; !!3 Ekim Perşembe günü ilk elemenin 1. si Kardelen Fen Lisesi olarak 4 Ekim tarihinde gerçekleşen final elmesine 1. olarak katılan şampiyon Kardelenler final turunda da şampiyonluğu elde ederek matematik alanında çifte şampiyon olarak yine zirvede yer almıştır. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kardelen Fen Ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel MERT; "Şampiyon Kardelenleri tebrik ediyoruz, Nevşehire Ulusal ve Uluslararası alanda yeni şampiyonluklar hediye etmek için çalışmalarımız tam hızıyla devam ediyor" dedi. Özel Kardelen Fen Ve Anadolu Lisesi olarak öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılar diliyoruz.''     
“International Conference on Mathematics and Mathematics Education (ICMME-2024)” ismiyle Matematikçiler Derneği tarafından Liseler Arası Matematik Yarışmasında Özel Kardelen Fen Lisesi iki turun ikisini de 1. tamamlayarak çifte şampiyon oldu!

Matematikçiler Derneği (MATDER) tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve   Kapadokya Üniversitesi iştirakiyle merhum Prof. Dr. Alev ALATLI anısına  'Kapadokya'da Matematik' temasıyla 13 ülkeden onlarca akademisyenin katılmıyla ICMME-2024 (uluslararası matematik ve matematik olimpiyatları sempozyumu) bünyesinde gerçekleşen liseler arası matematik yarışmasının 1.si Özel Kardelen Fen Lisesi oldu.

Kardelen Koleji; !!3 Ekim Perşembe günü ilk elemenin 1. si Kardelen Fen Lisesi olarak 4 Ekim tarihinde gerçekleşen final elmesine 1. olarak katılan şampiyon Kardelenler final turunda da şampiyonluğu elde ederek matematik alanında çifte şampiyon olarak yine zirvede yer almıştır.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kardelen Fen Ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel MERT; "Şampiyon Kardelenleri tebrik ediyoruz, Nevşehire Ulusal ve Uluslararası alanda yeni şampiyonluklar hediye etmek için çalışmalarımız tam hızıyla devam ediyor" dedi.
Özel Kardelen Fen Ve Anadolu Lisesi olarak öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılar diliyoruz.'' 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.