uluer
MADO

NEVŞEHİR İL ÖZEL İDARESİ DUR DURAK BİLMİYOR

Nevşehir 04.10.2024 - 16:29, Güncelleme: 04.10.2024 - 16:29
 

NEVŞEHİR İL ÖZEL İDARESİ DUR DURAK BİLMİYOR

Nevşehir İl Özel İdaresi, yoldan suya, arızadan levha değişimine, menfezden parka, il genelinde birçok sorunu dur durak bilmeden çözüyor.

Nevşehir İl Özel İdaresi, merkez ve 7 ilçeye bağlı 153 köyün ihtiyaçlarını gidermek ve sorunlarını çözmek için her daim görev başında. Köylerden gelen ihbarları anında çözüme kavuşturan ekipler, diğer taraftan da ihtiyaçları gideriyor. Köylerde meydana gelen arızaların yanı sıra bölgedeki trafik levhalarıyla ilgili yaşanan sorunları da çözüme kavuşturan ekipler, diğer taraftan da yol yapma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Hacıbektaş’ın Karaburna, Avanos’un Büyükayhan, Gülşehir’in Yeniyaylacık ve Yamalı, Ürgüp’ün Karacaören köylerinde meydana gelen su arızaları İl Özel İdaresinin ekipleri tarafından giderildi. Diğer taraftan araç çarpması sonucu hasar gören Paşabağları Örenyeri girişinde bulunan bilgi ve yön levhaları, Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilendi. YOL YAPIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR Yol yapım ve onarım çalışmalarını da sürdüren ekipler, 5 ayda 215 kilometre asfalt yol yaptı. Yol çalışmaları kapsamında da 7 kilometrelik Çardak-Cezaevi yolunda sıcak asfalt çalışmaları ekiplerin yoğun temposuyla sürüyor. Gülşehir’e bağlı Abuuşağı-Değirmenkaşı yolunda menfez çalışması da İl Özel İdaresi tarafından yapılıyor.
Nevşehir İl Özel İdaresi, yoldan suya, arızadan levha değişimine, menfezden parka, il genelinde birçok sorunu dur durak bilmeden çözüyor.

Nevşehir İl Özel İdaresi, merkez ve 7 ilçeye bağlı 153 köyün ihtiyaçlarını gidermek ve sorunlarını çözmek için her daim görev başında.
Köylerden gelen ihbarları anında çözüme kavuşturan ekipler, diğer taraftan da ihtiyaçları gideriyor.
Köylerde meydana gelen arızaların yanı sıra bölgedeki trafik levhalarıyla ilgili yaşanan sorunları da çözüme kavuşturan ekipler, diğer taraftan da yol yapma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Hacıbektaş’ın Karaburna, Avanos’un Büyükayhan, Gülşehir’in Yeniyaylacık ve Yamalı, Ürgüp’ün Karacaören köylerinde meydana gelen su arızaları İl Özel İdaresinin ekipleri tarafından giderildi.
Diğer taraftan araç çarpması sonucu hasar gören Paşabağları Örenyeri girişinde bulunan bilgi ve yön levhaları, Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilendi.
YOL YAPIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Yol yapım ve onarım çalışmalarını da sürdüren ekipler, 5 ayda 215 kilometre asfalt yol yaptı.
Yol çalışmaları kapsamında da 7 kilometrelik Çardak-Cezaevi yolunda sıcak asfalt çalışmaları ekiplerin yoğun temposuyla sürüyor.
Gülşehir’e bağlı Abuuşağı-Değirmenkaşı yolunda menfez çalışması da İl Özel İdaresi tarafından yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.