uluer
versa

OKUL ÇEVRELERİ DENETLENİYOR

Asayiş 18.10.2024 - 17:00, Güncelleme: 18.10.2024 - 17:00
 

OKUL ÇEVRELERİ DENETLENİYOR

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından Nevşehir geneli okul, yurt ve bu yerlere yakın park bahçe, metruk binalar ile birlikte 654 şahıs kontrol edildi.

Edinilen bilgilere göre Nevşehir geneli, tüm ilkokul, ortaokul, lise, üniversite ve öğrenci yurtlarının yakın çevrelerinde okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahıslara yönelik ve bu yerlerin yakınındaki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satılan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve elektronik oyun salonları vb. yerlerde çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik yapılan uygulamada; 654 şahıs, 125 okul çevresi, 31 okul servis aracı, 76 araç, 32 işyeri, 63 park bahçe ve 17 metruk bina kontrol edildi. Yapılan denetimlerde 1 aranan şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapıldı, 1 şahsa Kabahatler Kanunu’ ndan cezai işlem uygulandı, 6 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden cezai işlem uygulandı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından Nevşehir geneli okul, yurt ve bu yerlere yakın park bahçe, metruk binalar ile birlikte 654 şahıs kontrol edildi.

Edinilen bilgilere göre nevşehir haberleri">Nevşehir geneli, tüm ilkokul, ortaokul, lise, üniversite ve öğrenci yurtlarının yakın çevrelerinde okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahıslara yönelik ve bu yerlerin yakınındaki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satılan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve elektronik oyun salonları vb. yerlerde çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik yapılan uygulamada; 654 şahıs, 125 okul çevresi, 31 okul servis aracı, 76 araç, 32 işyeri, 63 park bahçe ve 17 metruk bina kontrol edildi.

Yapılan denetimlerde 1 aranan şahıs yakalanarak gerekli işlemler yapıldı, 1 şahsa Kabahatler Kanunu’ ndan cezai işlem uygulandı, 6 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden cezai işlem uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.