uluer
MADO

Açıkgöz'den Herkes Açıklama Bekliyor.

Nevşehir 14.01.2022 - 09:44, Güncelleme: 14.01.2022 - 12:02
 

Açıkgöz'den Herkes Açıklama Bekliyor.

Çarşamba Günleri Adalet ve Kalkınma Partisi İçin Türkiye Büyük Millet Meclisinde Grup toplantısı günü.Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

Çarşamba Günleri Adalet ve Kalkınma Partisi İçin Türkiye Büyük Millet Meclisinde Grup toplantısı günü.Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Grup Kürsüsünden Milletvekillerine ve Vatandalara sesleniyor.Grup Toplanıtısı öncesi ve sonrasında Milletvekillerini Kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan çeşitli görüşmeler yapıyor.Geçtiğimiz Çarşamba Günü Meclis Grup toplantısı sonrasında Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz İle bir görüşme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesini sosyal medya hesabından paylaşan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Paylaştığı fotoğrafların üstüne ''Gençler, sizce sürprizimiz ne olabilir? '' diye yazdı.Bu paylaşım sonrasında oldukca yoğun bir yorum bombardımanına tutulan Açıkgöz'e sorulan soru aceba sürpriz ne olacak ? oldu.O günden bugüne  Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'den bu konuda herhangi bir açıklama gelemdi Kamuoyu da bu konuda ne zaman açıklama yapılacağını merak etmeye başladı.Bakalım önümüzdeki günlerde bu Supriz açıklanacakmı..
Çarşamba Günleri Adalet ve Kalkınma Partisi İçin Türkiye Büyük Millet Meclisinde Grup toplantısı günü.Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

Çarşamba Günleri Adalet ve Kalkınma Partisi İçin Türkiye Büyük Millet Meclisinde Grup toplantısı günü. Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Grup Kürsüsünden Milletvekillerine ve Vatandalara sesleniyor.Grup Toplanıtısı öncesi ve sonrasında Milletvekillerini Kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan çeşitli görüşmeler yapıyor.Geçtiğimiz Çarşamba Günü Meclis Grup toplantısı sonrasında Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz İle bir görüşme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesini sosyal medya hesabından paylaşan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Paylaştığı fotoğrafların üstüne ''Gençler, sizce sürprizimiz ne olabilir? '' diye yazdı.Bu paylaşım sonrasında oldukca yoğun bir yorum bombardımanına tutulan Açıkgöz'e sorulan soru aceba sürpriz ne olacak ? oldu.O günden bugüne  Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'den bu konuda herhangi bir açıklama gelemdi Kamuoyu da bu konuda ne zaman açıklama yapılacağını merak etmeye başladı.Bakalım önümüzdeki günlerde bu Supriz açıklanacakmı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.