uluer
MADO

Bahçeşehir Koleji Anaokulunda Portfolyo Heyecanı...

Nevşehir 15.01.2022 - 16:07, Güncelleme: 15.01.2022 - 16:07
 

Bahçeşehir Koleji Anaokulunda Portfolyo Heyecanı...

Bahçeşehir Koleji Anaokulu öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile ''Portfolyo Sunumu''; gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Koleji Anaokulu öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile ''Portfolyo Sunumu''; gerçekleştirildi.Bireysel olarak gerçekleştirilen sunumda çocuklarımız 2021-2022 yılı 1. döneminde öğrendiklerini aileleri ile paylaştı, öğretmenleri ile etkinlikler yaparak tema konularını tekrar etti. Dönem boyunca STEM Junior dersinde yaptıkları projeleri de fuarda sergileme ve ailelerine anlatma imkânı bulan 5 yaş öğrencilerimiz heyecanlı bir etkinliği keyifle tamamladı. Velilerimize yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.
Bahçeşehir Koleji Anaokulu öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile ''Portfolyo Sunumu''; gerçekleştirildi.

Bahçeşehir Koleji Anaokulu öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile ''Portfolyo Sunumu''; gerçekleştirildi.Bireysel olarak gerçekleştirilen sunumda çocuklarımız 2021-2022 yılı 1. döneminde öğrendiklerini aileleri ile paylaştı, öğretmenleri ile etkinlikler yaparak tema konularını tekrar etti. Dönem boyunca STEM Junior dersinde yaptıkları projeleri de fuarda sergileme ve ailelerine anlatma imkânı bulan 5 yaş öğrencilerimiz heyecanlı bir etkinliği keyifle tamamladı.
Velilerimize yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.