uluer
MADO

Hatim'le Teravih Bu Cami'lerde Kılınacak

Gündem 01.04.2022 - 09:59, Güncelleme: 01.04.2022 - 09:59
 

Hatim'le Teravih Bu Cami'lerde Kılınacak

Nevşehir Müftülüğü bir katkı da bulunarak Teravih Namazının Hatim İle kılınmasını sağlıyor.

Mübarek Bir Ay'a ulaşmanın mutluluğu hepimizin gözünde ve gönlünde yaşnamaya başlandı bile.Ramazan Ayı'nızı tebrik ediyoruz. Mübarek Ramazan Ayı içerisinde Oruç tutmak var ve Akşam Yatsı Namazı sonrasında Kılınan Teravih Namazı gibi İbadetler bulunuyor. Teravih Namazı Yalnız ve Toplu olarak kılınabiliyor. Teravih namazını cemaat ile kılmak isteyenlere Nevşehir Müftülüğü bir katkı da bulunarak Teravih Namazının Hatim İle kılınmasını sağlıyor. Bu amaçla Nevşehir'de İki Camii'de Teravih namazları Hatim ile kılınacak.İl Müftülüğünden alınan bilgilere göre Nevşehir'de Hatimle Teravih Kılınacak Cami'lerimiz Şöyle; Hatimle Teravih Namazı Kılınacak Camilerimiz... Bekirefendi Cami Adres: Camicedit Mahallesi Tahmis Cd. No:40 Merkez/Nevşehir Çorapçıoğlu Camii Adres: İbrahimpaşa Mahallesi Fatih Sk. No:19 Merkez/Nevşehir
Nevşehir Müftülüğü bir katkı da bulunarak Teravih Namazının Hatim İle kılınmasını sağlıyor.

Mübarek Bir Ay'a ulaşmanın mutluluğu hepimizin gözünde ve gönlünde yaşnamaya başlandı bile.Ramazan Ayı'nızı tebrik ediyoruz.

Mübarek Ramazan Ayı içerisinde Oruç tutmak var ve Akşam Yatsı Namazı sonrasında Kılınan Teravih Namazı gibi İbadetler bulunuyor.

Teravih Namazı Yalnız ve Toplu olarak kılınabiliyor. Teravih namazını cemaat ile kılmak isteyenlere Nevşehir Müftülüğü bir katkı da bulunarak Teravih Namazının Hatim İle kılınmasını sağlıyor.

Bu amaçla Nevşehir'de İki Camii'de Teravih namazları Hatim ile kılınacak.İl Müftülüğünden alınan bilgilere göre Nevşehir'de Hatimle Teravih Kılınacak Cami'lerimiz Şöyle;

Hatimle Teravih Namazı Kılınacak Camilerimiz...

Bekirefendi Cami Adres: Camicedit Mahallesi Tahmis Cd. No:40 Merkez/Nevşehir

Çorapçıoğlu Camii Adres: İbrahimpaşa Mahallesi Fatih Sk. No:19 Merkez/Nevşehir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.