uluer
MADO

Öğrencilere Uygulamalı Trafik Eğitim Verildi

Nevşehir 07.03.2023 - 14:44, Güncelleme: 07.03.2023 - 14:44
 

Öğrencilere Uygulamalı Trafik Eğitim Verildi

Cumhuriyet ilkokulu öğrencilerine trafik kuralları eğitimi verildi.

“Güvenli Okul - Güvenli Gelecek’’ projesi kapsamında öğrencilerin okula gidiş ve gelişlerinde daha görünür olması için, Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı trafik personeli tarafından Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyü Cumhuriyet ilkokulu öğrencilerine trafik konulu eğitim verildi. Genel trafik kuralları, trafiğin tanımı ve insan hayatındaki önemi, karşıdan karşıya geçme kuralları, yayaların hareket tarzı, okul taşıtlarında hareket tarzı, inme ve binme kuralları ile ilgili olarak öğretmen ve öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi verilerek okul çantaları için yansıtıcı özellikli “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın”yazılı sticker baskı ve broşür dağıtımı yapıldı.
Cumhuriyet ilkokulu öğrencilerine trafik kuralları eğitimi verildi.

“Güvenli Okul - Güvenli Gelecek’’ projesi kapsamında öğrencilerin okula gidiş ve gelişlerinde daha görünür olması için, Acıgöl İlçe Jandarma Komutanlığı trafik personeli tarafından Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyü Cumhuriyet ilkokulu öğrencilerine trafik konulu eğitim verildi.

Genel trafik kuralları, trafiğin tanımı ve insan hayatındaki önemi, karşıdan karşıya geçme kuralları, yayaların hareket tarzı, okul taşıtlarında hareket tarzı, inme ve binme kuralları ile ilgili olarak öğretmen ve öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi verilerek okul çantaları için yansıtıcı özellikli “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanınyazılı sticker baskı ve broşür dağıtımı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.