MADO

ÇİFTÇİ GÜLŞEHİR'DE SEÇİM OFİSİNİ AÇIYOR

İlçe Haberleri 02.03.2024 - 09:26, Güncelleme: 03.03.2024 - 11:51
 

ÇİFTÇİ GÜLŞEHİR'DE SEÇİM OFİSİNİ AÇIYOR

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi 03 Mart Pazar günü seçim ofisi açılışını gerçekleştirecek.

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çiftçi esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken Gülşehir halkının büyük desteğini alması dikkatlerden kaçmazken Belediye Başkan Adayı Çiftçi yarın görkemli bir program ile seçim ofisi açılışını gerçekleştirecek. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Emre Çalışkan, Süleyman Özgün ve çok sayıda partilinin katılımı ile Gülşehir’de Kütüphane karşısında yarın 13.30’da açılışı gerçekleştirilecek.
AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi 03 Mart Pazar günü seçim ofisi açılışını gerçekleştirecek.

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çiftçi esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken Gülşehir halkının büyük desteğini alması dikkatlerden kaçmazken Belediye Başkan Adayı Çiftçi yarın görkemli bir program ile seçim ofisi açılışını gerçekleştirecek.
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Emre Çalışkan, Süleyman Özgün ve çok sayıda partilinin katılımı ile Gülşehir’de Kütüphane karşısında yarın 13.30’da açılışı gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.