MADO

GÜLŞEHİR’DE UĞUR IŞILAK RÜZGARI ESTİ

İlçe Haberleri 26.03.2024 - 10:42, Güncelleme: 26.03.2024 - 12:58
 

GÜLŞEHİR’DE UĞUR IŞILAK RÜZGARI ESTİ

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi tarafından düzenlenen Uğur Işılak konseri Gülşehir’de büyük ilgi gördü.

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde gövde gösterisi yapamaya devam ediyor. Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi geçtiğimiz hafta çocuklar için düzenledikleri Ramazan Şenliklerinin ardından bu kez de sevilen sanatçı Uğur Işılak’ı Gülşehirliler ile buluşturdu. Konser öncesinde vatandaşlara hitap eden Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, “31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde Gülşehir’de vatandaşlarımız bizleri ilk günden itibaren yalnız bırakmadı. Bugün de bırakmayacaklarını biliyorum. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde sizler zaten kararınızı vermişiniz. Bizlerde sizlerin bizlere olan bu güveninin boşa çıkartmamak adında gecemizi gündüzümüze katarak Gülşehir’imiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ederim” dedi. Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’nin konuşmasının ardından Uğur Işılak yaklaşık 1 buçuk saat süren konserde sevilen şarkılarını seslendirdi. Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi tarafından düzenlenen konsere AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün’de katıldı.      
Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi tarafından düzenlenen Uğur Işılak konseri Gülşehir’de büyük ilgi gördü.

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde gövde gösterisi yapamaya devam ediyor. Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi geçtiğimiz hafta çocuklar için düzenledikleri Ramazan Şenliklerinin ardından bu kez de sevilen sanatçı Uğur Işılak’ı Gülşehirliler ile buluşturdu. Konser öncesinde vatandaşlara hitap eden Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, “31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde Gülşehir’de vatandaşlarımız bizleri ilk günden itibaren yalnız bırakmadı. Bugün de bırakmayacaklarını biliyorum. 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde sizler zaten kararınızı vermişiniz. Bizlerde sizlerin bizlere olan bu güveninin boşa çıkartmamak adında gecemizi gündüzümüze katarak Gülşehir’imiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hepinize teşekkür ederim” dedi.
Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’nin konuşmasının ardından Uğur Işılak yaklaşık 1 buçuk saat süren konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.
Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi tarafından düzenlenen konsere AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, milletvekilleri Emre Çalışkan ve Süleyman Özgün’de katıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.