MADO

VALİ FİDAN, NEVSAC’DA İNCELEMEDE BULUNDU

Nevşehir 30.04.2024 - 17:05, Güncelleme: 30.04.2024 - 17:05
 

VALİ FİDAN, NEVSAC’DA İNCELEMEDE BULUNDU

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan Nevsac Boru Profil İmalat firmasında incelemede bulundu.

Vali Fidan, Nevşehir OSB’de bulunan imalat firmalarını ziyaret etti. Fidan, OSB ziyaretleri kapsamında Nevşehir’in ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunan ve Türkiye’de ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan Nevsac Boru Profil İmalat firmasını da ziyaret etti. Nevsac’ın işletme üretim tesisinde incelemelerde bulunan Vali Fidan, firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Fidan’a ziyarette Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve yetkililer eşlik etti.
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan Nevsac Boru Profil İmalat firmasında incelemede bulundu.

Vali Fidan, Nevşehir OSB’de bulunan imalat firmalarını ziyaret etti.

Fidan, OSB ziyaretleri kapsamında Nevşehir’in ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunan ve Türkiye’de ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan Nevsac Boru Profil İmalat firmasını da ziyaret etti.

Nevsac’ın işletme üretim tesisinde incelemelerde bulunan Vali Fidan, firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Fidan’a ziyarette Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve yetkililer eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.