MADO

ERTAŞ PÜİS KONYA BÖLGE BAŞKANLIĞI İLE YAPILAN TOPLANTIYA KATILDI

Nevşehir 06.06.2024 - 15:02, Güncelleme: 06.06.2024 - 15:05
 

ERTAŞ PÜİS KONYA BÖLGE BAŞKANLIĞI İLE YAPILAN TOPLANTIYA KATILDI

PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya PÜİS Genel Başkan Yardımcısı Musa ERTAŞ’da katıldı.

PÜİS Konya Bölge Başkanlığı ile bugün yapılan toplantıda kar payı, kredi kartı komisyonu, nakliye ücretleri, maliyetin altındaki fiyatlarla yapılan satışlar olmak üzere bayilerin gündeminde yer alan sorunlara ilişkin PÜİS’in yaptığı çalışmalar konusunda bilgilendirmede bulunurken, PÜİS’in yapacağı çalışmalar konusunda da katılımcıların görüş ve önerilerini aldı. PÜİS Genel Başkan Yardımcısı Musa ERTAŞ bayilerin mevcut sorunları hakkında çözüm önerilerinde bulundu. Toplantıya, PÜİS Genel Başkan Yardımcıları M. Erol Sözen, İbrahim Uğurlu ve Musa Ertaş ile PÜİS Genel Merkez Disiplin Kurulu Raportörü Ahmet Çöğen, PÜİS Yüksek İstişare Konseyi Üyesi Oğuz Koçbeker, PÜİS Konya Bölge Başkanı Mustafa Asar, PÜİS Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Erol ve PÜİS Konya Bölge Başkanlığı Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri katıldı.
PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya PÜİS Genel Başkan Yardımcısı Musa ERTAŞ’da katıldı.

PÜİS Konya Bölge Başkanlığı ile bugün yapılan toplantıda kar payı, kredi kartı komisyonu, nakliye ücretleri, maliyetin altındaki fiyatlarla yapılan satışlar olmak üzere bayilerin gündeminde yer alan sorunlara ilişkin PÜİS’in yaptığı çalışmalar konusunda bilgilendirmede bulunurken, PÜİS’in yapacağı çalışmalar konusunda da katılımcıların görüş ve önerilerini aldı.

PÜİS Genel Başkan Yardımcısı Musa ERTAŞ bayilerin mevcut sorunları hakkında çözüm önerilerinde bulundu.

Toplantıya, PÜİS Genel Başkan Yardımcıları M. Erol Sözen, İbrahim Uğurlu ve Musa Ertaş ile PÜİS Genel Merkez Disiplin Kurulu Raportörü Ahmet Çöğen, PÜİS Yüksek İstişare Konseyi Üyesi Oğuz Koçbeker, PÜİS Konya Bölge Başkanı Mustafa Asar, PÜİS Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Erol ve PÜİS Konya Bölge Başkanlığı Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.