MADO

BAŞVURULAR BAŞLADI

Nevşehir 03.07.2024 - 14:26, Güncelleme: 03.07.2024 - 14:29
 

BAŞVURULAR BAŞLADI

Ürgüp Belediyesi ve Unilever firması iş birliği ile kadınları meslek sahibi yapmak hedefiyle başlatılan "Kadın Emeğiyle Güzelleşen Külahlar projesi" Ürgüp'te hayata geçiyor.

Proje kapsamında Ürgüp’te 6 noktaya dondurma satış noktaları kuruldu. Sadece kadınlara yönelik projede belirlenen şartları taşıyan kadın bireylerden başvurular alınacak. Başvuruların 19 Temmuz Cuma gününe kadar alınacağı projeye başvurunun fazla olması durumunda noter kurası ile hak sahipleri belirlenecek. Yer sahipliği kurası da noter huzurunda tespit edilecek. Yahya Efendi Cami parkı, TOKİ 1. Etap, Bahçelievler Abdulkadir Akdeniz Parkı, Kent Park, Damsa Barajı ve Semih Balcıoğlu Parkı’na konumlandırılan kiosklar için Ürgüp Belediyesi’nin Haziran ayında alınan meclis kararı ile iştirakçilerden sembolik olarak 500 TL kira bedeli alınacak. Detayların http://kadinemegi.urgup.bel.tr/ adresinde paylaşıldığı projeye başvuruların Ürgüp Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bizzat yapılması gerekiyor.
Ürgüp Belediyesi ve Unilever firması iş birliği ile kadınları meslek sahibi yapmak hedefiyle başlatılan "Kadın Emeğiyle Güzelleşen Külahlar projesi" Ürgüp'te hayata geçiyor.

Proje kapsamında Ürgüp’te 6 noktaya dondurma satış noktaları kuruldu. Sadece kadınlara yönelik projede belirlenen şartları taşıyan kadın bireylerden başvurular alınacak.

Başvuruların 19 Temmuz Cuma gününe kadar alınacağı projeye başvurunun fazla olması durumunda noter kurası ile hak sahipleri belirlenecek. Yer sahipliği kurası da noter huzurunda tespit edilecek.

Yahya Efendi Cami parkı, TOKİ 1. Etap, Bahçelievler Abdulkadir Akdeniz Parkı, Kent Park, Damsa Barajı ve Semih Balcıoğlu Parkı’na konumlandırılan kiosklar için Ürgüp Belediyesi’nin Haziran ayında alınan meclis kararı ile iştirakçilerden sembolik olarak 500 TL kira bedeli alınacak.

Detayların http://kadinemegi.urgup.bel.tr/ adresinde paylaşıldığı projeye başvuruların Ürgüp Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bizzat yapılması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.