MADO

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR BAŞKAN ADAYI DEMİREL YÖNETİM KURULUNU AÇIKLADI

Spor 26.06.2024 - 14:09, Güncelleme: 26.06.2024 - 14:09
 

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR BAŞKAN ADAYI DEMİREL YÖNETİM KURULUNU AÇIKLADI

Nevşehir Belediyespor Başkan adayı iş insanı Mehmet Demirel, Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü toplantı salonunda bir basın toplantısı düzenledi.

Demirel; “   Nevşehir Belediyespor’daki bu kötü gidişin durdurulması için Nevşehir Belediyespor’a gönül veren biri olarak tüm bize inanan taraftarlarımız adına, yönetim kurulumuz adına, şimdiki yöneticilerin istifa edip  acil olağanüstü kongre kararı almaları çağrımızı tekrarlıyorum. Daha güçlü bir Nevşehir Belediyespor ortaya koyabilmek için biz her türlü çalışmamızı yapıyoruz. En geç 5 Temmuz 2024 tarihine kadar takımımızın olağanüstü kongreye gitmesi gerekiyor. Zaman son derece önemli. Biz seçim istiyoruz, bu seçimde eğer şimdiki yönetim kazanırsa tebrik eder yanlarında oluruz.Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Bizim derdimiz Nevşehir Belediyespor’daki bu kötü gidişata son verebilmektir. Nevşehir Belediyespor hiçbir şekilde kişilerin egosunu tatmin ettiği bir takım değildir. Güçlü bir ekip oluşturuyoruz. Nevşehir Belediyespor’a gönül veren tüm taraftarlarımızın hoşnut kalacağı bir ekibi seçim sonrasında inşallah sahalarda göreceğiz,tüm çaba ve gayretimiz de bu yöndedir.” dedi. Basın toplantısında ,Başkan adayı Mehmet Demirel’in anlaşmaya vardığı  Nevşehir Belediyespor kulüp Teknik Direktörü Hakan Şimşek ve Sportif Direktör Çağrı Anıl Dinç’de birer konuşma yaptı. Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkan Adayı Mehmet Demirel daha sonra yeni yönetim kurulu üyelerini basın mensuplarına tanıttı Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkan Adayı Mehmet Demirel’in yönetiminde şu isimler oluşuyor; Mehmet Demirel BAŞKAN Nevşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri; Salih Dirikoç Esat Özaltın Ali Akkoç Çetin Ulukuş Birsen Ülken Ahmet Ertaş Caner Çetinel Serdar Yılmaz Cuma Güngör Fatih Civelek Yunus Emre Çakır Kenan Öztürk Mehmet Elmacı Ergün Akın Muhittin Altaş Sait Özcan Ahmet Korkmazer
Nevşehir Belediyespor Başkan adayı iş insanı Mehmet Demirel, Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü toplantı salonunda bir basın toplantısı düzenledi.

Demirel; “   Nevşehir Belediyespor’daki bu kötü gidişin durdurulması için Nevşehir Belediyespor’a gönül veren biri olarak tüm bize inanan taraftarlarımız adına, yönetim kurulumuz adına, şimdiki yöneticilerin istifa edip  acil olağanüstü kongre kararı almaları çağrımızı tekrarlıyorum. Daha güçlü bir Nevşehir Belediyespor ortaya koyabilmek için biz her türlü çalışmamızı yapıyoruz. En geç 5 Temmuz 2024 tarihine kadar takımımızın olağanüstü kongreye gitmesi gerekiyor. Zaman son derece önemli. Biz seçim istiyoruz, bu seçimde eğer şimdiki yönetim kazanırsa tebrik eder yanlarında oluruz.Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Bizim derdimiz Nevşehir Belediyespor’daki bu kötü gidişata son verebilmektir. Nevşehir Belediyespor hiçbir şekilde kişilerin egosunu tatmin ettiği bir takım değildir. Güçlü bir ekip oluşturuyoruz. Nevşehir Belediyespor’a gönül veren tüm taraftarlarımızın hoşnut kalacağı bir ekibi seçim sonrasında inşallah sahalarda göreceğiz,tüm çaba ve gayretimiz de bu yöndedir.” dedi.

Basın toplantısında ,Başkan adayı Mehmet Demirel’in anlaşmaya vardığı  Nevşehir Belediyespor kulüp Teknik Direktörü Hakan Şimşek ve Sportif Direktör Çağrı Anıl Dinç’de birer konuşma yaptı.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkan Adayı Mehmet Demirel daha sonra yeni yönetim kurulu üyelerini basın mensuplarına tanıttı

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkan Adayı Mehmet Demirel’in yönetiminde şu isimler oluşuyor;

Mehmet Demirel BAŞKAN

Nevşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri;

Salih Dirikoç
Esat Özaltın
Ali Akkoç
Çetin Ulukuş
Birsen Ülken
Ahmet Ertaş
Caner Çetinel
Serdar Yılmaz
Cuma Güngör
Fatih Civelek
Yunus Emre Çakır
Kenan Öztürk
Mehmet Elmacı
Ergün Akın
Muhittin Altaş
Sait Özcan
Ahmet Korkmazer

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.