MADO

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU DUDAĞINDAN ÖPMEYE ZORLAYAN KADIN TUTUKLANDI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2024 - 18:30, Güncelleme: 25.06.2024 - 08:03
 

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU DUDAĞINDAN ÖPMEYE ZORLAYAN KADIN TUTUKLANDI

Nevşehir’de bir sosyal medya platformunda 5 yaşındaki kuzenini dudağından öpmeye zorlayan genç kadın, polis tarafından gözaltına alındı. İşlemleri sonrası adli mercilere çıkarılan genç kadın tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde D.Ö.K. adlı genç kadının 5 yaşındaki kuzeni ile çektiği videoda çocuğu zorla dudaktan öpmeye zorladığı anlar sosyal medyada büyük tepkilere neden olmuştu. D.Ö.K., videoda dudaklarını çocuğa zorla öptürerek, "Öyle olmaz ben dudak seviyorum. Benim dudağım ora mı? Öp beni, öpersen bırakırım. Biz yanaktan öpüşmüyoruz. Çocukluğundan beri beni hep dudağımdan öpüyorsun" gibi ifadeler kullanmıştı. Videonun sosyal medyada tepkilere neden olmasının ardından Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince D.Ö.K. gözaltına alındı. D.Ö.K., emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı Ürgüp Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Öte yandan konuyla ilgili olarak Aile ve Sosyal hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Olayın sosyal medyada yayıldığı andan itibaren İl Müdürlüğü ekiplerimiz emniyet birimleri ile koordinasyon içerisinde harekete geçmiştir. Videodaki şahıs gözaltına alınmıştır. Çocuğun ailesi ile yapılan görüşmede videonun eski olduğu bilgisi edinilmiştir. Meslek elemanlarımız tarafından aileye danışmanlık hizmeti verilmiştir. Psikolojik sağlamlığını artırmak adına aile yanında bulunan çocuğun durumu yakından takip edilmeye devam edilecektir. Söz konusu Tiktok hesabı Bakanlığımızın girişimleri sonucu kapatılmıştır. Bakanlık olarak sürecin yakın takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verilmişti.
Nevşehir’de bir sosyal medya platformunda 5 yaşındaki kuzenini dudağından öpmeye zorlayan genç kadın, polis tarafından gözaltına alındı. İşlemleri sonrası adli mercilere çıkarılan genç kadın tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde D.Ö.K. adlı genç kadının 5 yaşındaki kuzeni ile çektiği videoda çocuğu zorla dudaktan öpmeye zorladığı anlar sosyal medyada büyük tepkilere neden olmuştu. D.Ö.K., videoda dudaklarını çocuğa zorla öptürerek, "Öyle olmaz ben dudak seviyorum. Benim dudağım ora mı? Öp beni, öpersen bırakırım. Biz yanaktan öpüşmüyoruz. Çocukluğundan beri beni hep dudağımdan öpüyorsun" gibi ifadeler kullanmıştı. Videonun sosyal medyada tepkilere neden olmasının ardından Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince D.Ö.K. gözaltına alındı. D.Ö.K., emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı Ürgüp Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Öte yandan konuyla ilgili olarak Aile ve Sosyal hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Olayın sosyal medyada yayıldığı andan itibaren İl Müdürlüğü ekiplerimiz emniyet birimleri ile koordinasyon içerisinde harekete geçmiştir. Videodaki şahıs gözaltına alınmıştır. Çocuğun ailesi ile yapılan görüşmede videonun eski olduğu bilgisi edinilmiştir. Meslek elemanlarımız tarafından aileye danışmanlık hizmeti verilmiştir. Psikolojik sağlamlığını artırmak adına aile yanında bulunan çocuğun durumu yakından takip edilmeye devam edilecektir. Söz konusu Tiktok hesabı Bakanlığımızın girişimleri sonucu kapatılmıştır. Bakanlık olarak sürecin yakın takipçisi olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verilmişti.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.