MADO

VANUCCİ MUTFAK, 50. BAYİSİ NEVŞEHİR'DE AÇILDI

Nevşehir 28.06.2024 - 22:01, Güncelleme: 28.06.2024 - 22:18
 

VANUCCİ MUTFAK, 50. BAYİSİ NEVŞEHİR'DE AÇILDI

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız tarafından Türkiye mutfak sektörünün en prestijli markası olan 'Vanucci Mutfak' 50. bayisi Nevşehir'de açıldı.

Açılış Törenine; Nevşehir Valisi Ali Fidan,  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç, Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi, Baro Başkanı Murat Boz, Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş ve bir çok davetli katılım sağladı. Parmaksızlar AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız açılış töreninde yaptığı konuşmasında; "Türkiye'nin mutfakta önemli bir markasını Nevşehir'e kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, açılış törenimizde bizleri yalnız bırakamayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ise, “Şehrimize yapılan bu yatırım, hem ekonomik açıdan hem de istihdam açısından büyük önem taşıyor. Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.              
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız tarafından Türkiye mutfak sektörünün en prestijli markası olan 'Vanucci Mutfak' 50. bayisi Nevşehir'de açıldı.

Açılış Törenine; Nevşehir Valisi Ali Fidan,  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç, Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftçi, Baro Başkanı Murat Boz, Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş ve bir çok davetli katılım sağladı.


Parmaksızlar AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız açılış töreninde yaptığı konuşmasında; "Türkiye'nin mutfakta önemli bir markasını Nevşehir'e kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, açılış törenimizde bizleri yalnız bırakamayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ise, “Şehrimize yapılan bu yatırım, hem ekonomik açıdan hem de istihdam açısından büyük önem taşıyor. Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.