MADO

CHP İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Siyaset 29.06.2024 - 15:06, Güncelleme: 29.06.2024 - 15:35
 

CHP İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir ve ilçe teşkilatları, CHP İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda bir araya geldi.

CHP Nevşehir İl Başkanlığı, Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı’nı Kapadokya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Toplantıya, Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk, CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul,Kozaklı Belediye Başkanı Sefer Neslihanoğlu, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, Yazıhüyük Belediye Başkanı Birol Demirdelen, önceki dönem il başkanları, önceki dönem Avanos Belediye Başkanları, Gençlik Kolları başkanları, İl ve ilçe Kadın kolları başkanları ve CHP teşkilatı ve çok sayıda partili katılım sağladı. Toplantıda, Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk, partililere hitaben bir konuşma yaptı.  Toplantıda partinin örgütlenme stratejilerini, sahadaki çalışmaların önemini ve partinin geleceğe yönelik hedefleri konuşuldu. Ayrıca, partililer soru cevap yaparak, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya katılan tüm partililere ve davetlilere teşekkür edilerek, birlik ve beraberlik mesajlarıyla etkinlik sona erdi.        
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir ve ilçe teşkilatları, CHP İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda bir araya geldi.

CHP nevşehir haberleri">Nevşehir İl Başkanlığı, Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı’nı kapadokya haberleri">Kapadokya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Toplantıya, Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk, CHP Nevşehir İl Başkanı Bülent Yumuş, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul,Kozaklı Belediye Başkanı Sefer Neslihanoğlu, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, Yazıhüyük Belediye Başkanı Birol Demirdelen, önceki dönem il başkanları, önceki dönem Avanos Belediye Başkanları, Gençlik Kolları başkanları, İl ve ilçe Kadın kolları başkanları ve CHP teşkilatı ve çok sayıda partili katılım sağladı.

Toplantıda, Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk, partililere hitaben bir konuşma yaptı. 

Toplantıda partinin örgütlenme stratejilerini, sahadaki çalışmaların önemini ve partinin geleceğe yönelik hedefleri konuşuldu. Ayrıca, partililer soru cevap yaparak, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya katılan tüm partililere ve davetlilere teşekkür edilerek, birlik ve beraberlik mesajlarıyla etkinlik sona erdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.